ONZE DOGS ON THE ROAD HondenTUIN! 

Onze snuffeltuin in Ridderkerk is een waar paradijs voor iedere hond!
 
 Heeft u een angstige hond?
 Een hond met een groot jachtinstinct?
 Een hond met gedragsproblemen?
 Een her-plaatster?
 Een hond uit het buitenland?
 Een pup of juist een bejaarde hond?
 Een hond die moet revalideren na een ingreep?
 

Maak kennis met onze tuin! 

Snuffelen is rustgevend en stress verlagend voor iedere hond. 
Ik ontvang u graag met een bakje koffie/thee en wat lekkers voor uw hond.
De tuin is af te huren per 45 minuten. 
Voorafgaand kunt u de tuin bekijken of u deze veilig genoeg vindt voor uw hond. De tuin is geheel omheind met een hekwerk van 1.50 meter hoog. Daarna laten we uw hond zijn gang gaan, kunt u even tot rust komen en kijken hoe uw hond geniet van de omgeving.
 

TARIEVEN 

U bent van harte welkom met maximaal 2 honden, meerdere honden in overleg, dit geldt ook als u samen met een vriend(in) gebruik wil maken van onze tuin.

Voor 45 minuten met maximaal 2 honden rekenen wij 22.50 euro.


 Prijzen zijn inclusief 

 Koffie/thee.
 Lekkers en water voor de hond.
 Poepzakjes.
 Rust en een mooie snuffelrijke tuin.
 
U kunt zich aanmelden via het contactformulier voor de beschikbaarheid van de tuin. De snuffeltuin is op Maandagmiddag, Woensdagmiddag en Vrijdagen te bezoeken op afspraak. Vermeld hierbij ook gelijk de gewenste datum en tijd zodat ik u gelijk kan laten weten of dit mogelijk is. Natuurlijk kunt hier ook alle eventuele vragen stellen. 

Let op! De tuin is te gebruiken op eigen risico.


Route ‘De Hondentuin’ 


De Honden Tuin ligt aan de Kruisweg in Ridderkerk. Vroeger stond er op het perceel een huis met huisnummer 2. Sommige navigaties komen er via Kruisweg 2 Ridderkerk nog steeds, maar niet allemaal. In dat geval is het beste om via de volgende route te gaan: 


Navigeer op ‘Manege Reyerbos’. Zorg dat je rijdt via: Populierenlaan (bij de Rotonde eerste afslag naar rechts) - Goudenregenlaan - Prunuslaan - Hogeweg - Kruisweg. Je hebt nu Manege Reyerbos aan de rechterkant. Rij helemaal door over de Kruisweg, richting de flats die je boven de bomen ziet. Aan de linkerkant staat er een groot oranje tennisracket in de wei. Heb je deze aan je rechterkant, dan ben je de Honden Tuin dus voorbij en moet je keren. 


De Hondentuin zit net voor de bocht aan de linkerkant. 


Parkeren kan langs de weg aan de kant van de tuin