Over ons

Tijd om mij voor te stellen! 
Ik ben Petra Velthuizen inmiddels ben ik sinds 2018 actief met mijn honden uitlaatservice. Nadat ik de mogelijkheid kreeg om bij Sharon van Wijngaarden oprichter van De Hondenkaravaan mee te gaan lopen in haar uitlaatservice ben ik verliefd geworden op het werken met honden.
Honden zijn open en eerlijke wezens en wijzen mij nog wel eens op mijn eigen gemoedstoestand en juist dat trok mij onwijs aan om hier in verder te gaan. 
Toen Sharon mij vroeg haar uitlaat over te nemen heb ik ook geen moment getwijfeld en ben ik op zoek gegaan naar een bus en mezelf ingeschreven bij de KVK en ben ik mijn diploma hiervoor gaan halen. 

Dat diploma heb ik inmiddels alweer een tijdje geleden gehaald aan de Martin Gaus Academy voor erkend honden uitlaatservice.
Zelf heb ik twee honden; kruising Cooper uit Spanje en teckel Penny. Door al het leuke werk met honden kwam ik erachter dat er ook een vraag was naar andere hulp  en dat is het ondersteunen en begeleiden bij het overlijden van uw huisdier. Ook hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier.